неделя, 22 септември 2013 г.

Кокосово масло

  Кокосовото масло /coconut oil/ е обявено от специалисти за „най-здравословната мазнина в света.Редовното ядене на кокосово масло има много ползи за здравето. Ако потърсите  информация за ползите за здравето на кокосовото масло ще откриете  наистина колко невероятна е тази храна. Тези ползи включват по-здрава кожа и коса, по-ниски нива на холестерол, загуба на тегло, повишени нива на имунитета, правилно храносмилане и обмяна на веществата.

  Има няколко начина за използване на кокосовото малко.Единия я чрез консумацията му,а другия е за мазане на кожата или косата с него.Може да си направите прекрасен домашен шоколад с негова помощ.Ефекта и при двата случая е поразителен.
  Винаги купувайте сурово нерафинирано кокосово масло.То има невероятен аромат.Може да бъде в твърдо или течно състояние в зависимост от температурата навън.
Ето го и моето кокосово масло.Аз винаги пазарувам повечето полезни продукти,добавки и козметика от www.iherb.com и съм много доволна от качеството и цената,които се предлагат там.
   Пробвайте кокосовото масло, това е една от най-здравословните и най-полезни храни, които можете да консумирате. Аз го използвам в продължение на години. Повярвайте ми, тялото ще ви благодари!

Няма коментари:

Публикуване на коментар